Légnedvesítő, gőzgenerátor

A Pego légnedvesítői, gőzgenerátorai a legkorszerűbb merülő elektródás rendszerűek.
Az ES Mini és ES modellek ipari, klímatechnika felhasználásra, az ES-W Mini és ES-W modellek wellness célra javasoltak.
Az OEM verzió jellemzően gépekbe, berendezésekbe javasolt felhasználásra.

Pego légnedvesítő

A Pego gyár ES, ES-M, ES-OEM és OEM CCU gőzös légnedvesítői, párásítói merülőelektródás rendszerűek.
Az ES Mini kis teljesítményű, az ES közepes és nagy teljesítményű, ES-OEM és OEM CCU egységek burkolat és erősáramú rendszer nélküli modellek.
A berendezések hálózati ivóvízzel, vagy kezelt vízzel is üzemeltethetőek, a vízminőség 250-1300 µS/cm közötti, és elérhető speciális kivitel 150 µS/cm vízminőséghez.
Elektronikus vezérlő rendszerükkel kiválóan optimalizálhatóak az adott feladathoz. Az energiatakarékos üzemet a folyamatos áramfelvétel szabályzás biztosítja. Master-Slave kapcsolásban sorolhatóak az egységek 5+1 db-ig.
A higiénikus üzem révén gyakorlatilag kizárt a baktérium léte.
Vezérlésük lehetséges, külső on-off jellel, külső higrosztáttal,1-2 db 4-20 mA érzékelővel, külső 0-10 V-os referenciajellel, Modbus alapú kommunikációval.

Pego wellness gőzgenerátor

A Pego ES-W Mini és ES-W gőzgenerátorai, merülőelektródás rendszerűek, és tartalmazzák az ürítő szivattyút, az illat adagolót.
Az ES-W Mini kis teljesítményű az ES-W közepes és nagy teljesítményű modellek.
A berendezések hálózati ivóvízzel, vagy kezelt vízzel is üzemeltethetőek, a vízminőség 250-1300 µS/cm közötti, és elérhető speciális kivitel 150 µS/cm vízminőséghez.
Elektronikus vezérlő rendszerükkel kiválóan optimalizálhatóak az adott feladathoz. Az energiatakarékos üzemet a működési elv és a vezérlés biztosítja. Master-Slave kapcsolásban sorol-hatóak az egységek. A higiénikus üzemnek köszönhetően gyakorlatilag kizárt a baktérium léte.
Vezérlésük lehetséges, a beépített termosztáttal, külső on-off jellel, külső termosztáttal, páratartalom érzékelővel, Modbus alapú kommunikációval.